Groep 2B

Welkom bij groep 2B

 

Bekijk de documenten van deze groep.

BERICHTEN

16 mrt 2020 - thuiswerken ivm corona maatregel

Beste ouders,

Zoals u al reeds heeft vernomen is de school momenteel gesloten tot 6 april i.v.m. het coronavirus.
Om de leerachterstanden te beperken krijgt uw kind extra werk om thuis te oefenen. In het kopje thuiswerk kunt u de lessen per week vinden en natuurlijk de extra bijlagen die hierbij horen.

 

Heeft u nog vragen kunt u altijd contact op nemen met de groepsleerkracht.

 

Groetjes


04 feb 2020 - Nieuwsbrief 10
Nieuwsbrief 10

07 jun 2019 - Juf Rosi & Juf Rita
Preview foto Welkom op de pagina van groep 2B. De groep bestaat uit 28 leerlingen en bevindt zich op de begane grond, aan het eind van de gang.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze activiteiten en kunt u o.a. het kleuterpleintje, werkbladen en meer informatie vinden.

 

In de groepen 1 en 2 wordt er gewerkt met Kleuterplein. Kleuterplein biedt vele handvatten om een rijke leeromgeving te creëren voor de kinderen waarbij er veel te ontdekken en beleven valt.

Kleuterplein behandelt alles wat een kleuter tegenkomt: rekenen, lezen, (voorbereidend) schrijven, Engels, sociaal-emotionele ontwikkeling, wereldoriëntatie, burgerschap, drama, muziek en beeldende vorming.

Kleuters blijven kleuters. Ze willen spelen en dingen ontdekken. Kleuterplein geeft ze daar alle ruimte voor, met een themahoek, bouwhoek, ontdekhoek, lees- en schrijfhoek, rekenhoek, verfbord en zand-watertafel.

 

Veel lees- en kijkplezier toegewenst.

 

Met vriendelijke groet, 

Juf Rita & Juf Rosi

rsoekhai@vahon.nl

 


07 jun 2019 - Welkom