Groep 7A

Welkom op de pagina van groep 7A

 

De groep bestaat uit 29 leerlingen en meester Naveen. Het lokaal bevindt zich op de tweede verdieping aan het einde van de gang.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze activiteiten. Ook zullen we de huiswerkagenda iedere week bijwerken. Bij pagina's van groep 7A vindt u meer informatie over onze groep en daarnaast de leerstencils voor de toetsen van Taal Woordenschat, Taal Verkennen en Spelling.

 

De Cito-M toetsen zijn achter de rug. De meeste resultaten zijn al binnen. Tijdens het 2e rapportgesprek zullen we ook hierover praten.

 

Geef uw kind de tijd en de ruimte thuis om iedere dag 20 - 25 minuten huiswerk te maken. Het huiswerk is altijd (oefen)stof dat al behandeld is verder thuis af te maken. Uw kind heeft elke dag huiswerk. Op deze site kunt u de huiswerkplanning terugvinden. U kunt een printje maken en dit ergens ophangen, zodat u ook inzicht heeft in wat uw kind een hele week moet doen. Ook de agenda's goed in de gaten houden a.u.b. Hierin staan ook belangrijke afspraken/toetsen.

 

Met vriendelijke groet, 

 

Groep 7A

meester Naveen

 

 

 
Bekijk de documenten van deze groep.