Groep 1/2BERICHTEN

22 sep 2023 - Welkom op de pagina van groep 1/2

De groep 2 bestaat uit 21 leerlingen en groep 1 heeft 14 leerlingen. Deze groepen bevinden zich op de begane grond tegenover de lift.  

Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze activiteiten en kunt u o.a. het kleuterpleintje, werkbladen en meer informatie vinden.

 

In de groepen 1 en 2 wordt er gewerkt met Kleuterplein. Kleuterplein biedt vele handvatten om een rijke leeromgeving te creëren voor de kinderen waarbij er veel te ontdekken en te beleven valt.

Kleuterplein behandelt alles wat een kleuter tegenkomt: rekenen, lezen, (voorbereidend) schrijven, Engels, sociaal-emotionele ontwikkeling, wereldoriëntatie, burgerschap, drama, muziek en beeldende vorming. Verder wordt er gewerkt met LOGO 3000 om de woordenschat van de kinderen uit te breiden. 

Kleuters blijven kleuters. Ze willen spelen en dingen ontdekken. Kleuterplein geeft ze daar alle ruimte voor, met een themahoek, bouwhoek, ontdekhoek, lees- en schrijfhoek, rekenhoek, verfbord en zand-watertafel.

 

De kinderen hebben elke woensdag gymles. De gymkleding bestaat uit sportkleding en gymschoenen.

 

De groepen zijn bemand door juf Floor, juf Anoeshka met ondersteuning van Juf seema. Op de maandag, dinsdag en woensdag krijgen de kinderen les van juf Floor en donderdag en vrijdag staat juf Anoeshka voor de groep 2. Verder geven zij ook samen met Juf Seema les aan groep 1. 

 

Als er vragen zijn horen wij het graag. U kunt ons bereiken via het schoolnummer, Socialschools app en e-mail.

abadal@vahon.nl of fkalloe@vahon.nl 

 

Wij hopen samen met u en uw kind een mooi, leuk en succesvol leerjaar van te maken.

 

Met vriendelijke groet, 

Juf Floor (fkalloe@vahon.nl)

Juf Anoeshka  (abadal@vahon.nl)